РТС Драма: Програмска шема - среда, 20. феб 2019

06:00
Српска трилогија, ТВ театар, р.
07:40
Мој лични печат – Ангелина Атлагић, р.
07:44
Сумњива лица, 33-44, р.
12
08:08
Сумњива лица, 34-44, р.
12
08:34
Војна академија, 27. трећи циклус, р.
12
09:29
Мој лични печат – Биља Крстић, р.
09:33
Чизмаши, 6-12, р.
12
10:30
Мој лични печат – Бојана Никитовић, р.
10:34
Непобедиво срце, 9-15, р.
12
11:30
Други век – Борис Митић, р.
12:00
Српска трилогија, ТВ театар, р.
13:40
Мој лични печат – Ангелина Атлагић, р.
13:44
Сумњива лица, 33-44, р.
12
14:08
Сумњива лица, 34-44, р.
12
14:34
Војна академија, 27. трећи циклус, р.
12
15:29
Мој лични печат – Биља Крстић, р.
15:33
Чизмаши, 6-12, р.
12
16:30
Мој лични печат – Бојана Никитовић, р.
16:34
Непобедиво срце, 9-15, р.
12
17:30
Други век – Борис Митић, р.
18:00
Клаустрофобична комедија, ТВ театар
19:32
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц
19:37
Сумњива лица, 35-44
12
20:04
Сумњива лица, 36-44
12
20:30
Војна академија, 28. трећи циклус
12
21:25
Мој лични печат – Божа Мандић
21:30
Чизмаши, 7-12
12
22:22
Мој лични печат – Даница Максимовић
22:27
Непобедиво срце, 10-15
12
23:25
Мој лични печат – Дејан Караклајић
23:30
Други век – Предраг Перишић
00:00
Клаустрофобична комедија, ТВ театар, р.
01:32
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц, р.
01:37
Сумњива лица, 35-44, р.
12
02:04
Сумњива лица, 36-44, р.
12
02:30
Војна академија, 28. трећи циклус, р.
12
03:25
Мој лични печат – Божа Мандић, р.
03:30
Чизмаши, 7-12, р.
12
04:22
Мој лични печат – Даница Максимовић, р.
04:27
Непобедиво срце, 10-15, р.
12
05:25
Мој лични печат – Дејан Караклајић, р.
05:30
Други век – Предраг Перишић, р.